Beställ här!

Brons
* 25 e-postkonton
* Skräppost/virus-filter
* 10 Gb trafik per månad
* 960 kronor per år
Läs mer »

Silver
* 50 e-postkonton
* Skräppost/virus-filter
* 15 Gb trafik per månad
* 1200 kronor per år
Läs mer »

Guld
* 100 e-postkonton
* Skräppost/virus-filter
* 20 Gb trafik per månad
* 1800 kronor per år
Läs mer »

Support » Färdiga script

Ibland kan det vara bra att ha lite extra funktioner på sin hemsida. Saknar man då tid, ork eller kunskap kan det vara bra med ett par genvägar.
Nedan har vi listat några färdiga script i scriptspråket ASP som du kan ha hjälp av på ditt webbhotell. Observera att scripten nedan dels kräver att man läser igenom filerna (även om man inte har kunskapen är det bra att läsa igenom filerna) och dels måste man minst ha Bronspaketet för att kunna använda scripten.

• Kontaktformulär - Ett enkelt kontaktformulär du kan använda på din hemsida för att besökare ska kunna skicka ett mail direkt till dig utan att behöva använda et e-postprogram. Scriptet är detsamma vi använder själva på Netland.se. Klicka här för att ladda ner scriptet.

• Besöksräknare - En enkel variant av en besöksräknare. Bra att ha om man vill visa sina besökare hur många som varit där tidigare. För mer detaljerade siffror hänvisar vi till den vanliga statistiken ni har tillgång till. Klicka här för att ladda ner scriptet.

Genvägar:
  [phpMyAdmin] Vanliga frågor och svar
Webmail:

Välkommen till Netland webbhotell
Sitemap | Avtal | Om oss | Kontakta oss
© 2006 Netland.se
Vi använder Windows 2003 Server Stöd för .NET 2.0 Information