Beställ här!

Konfigurera Outlook Express för e-postjänst

Klicka på Verktyg och välj Konto..

Klicka på Lägg till och välj E-post.

Fyll i ditt namn och klicka på Nästa.

Skriv in din e-postadress och klicka på Nästa.

Fyll i namn på e-postservrar enligt bilden ovan.

Fyll i kontonamn och lösenord som ovan, enligt enligt uppgifter du har fått från Microtec.
Välj Nästa

Klicka på slutför.

Klicka på "Stäng".

Ditt konto är nu klart att användas.

I vissa fall uppstår ett felmeddelande i samband med att du försöker skicka e-post.
Det beror antingen på att du angivit felaktiga inloggningsuppjpgter eller att din Internetleverantör har blockerat port 25. I det senare fallet rekommenderar vi dig att läsa mer på sidan "Jag kan ta emot e-post, men inte skicka ut (port 25)!"

Genvägar:
  [phpMyAdmin] Vanliga frågor och svar
Webmail:

Välkommen till Netland webbhotell
Sitemap | Avtal | Om oss | Kontakta oss
© 2006 Netland.se
Vi använder Windows 2003 Server Stöd för .NET 2.0 Information