Bestll hr!

Konfigurera Outlook Express fr e-postjnst

Klicka p Tools och vlj Accounts..

Klicka p Add och vlj Mail.
Fyll i ditt namn och klicka p Next.
Skriv in din e-postadress och klicka p Next.
Fyll i namn p e-postservrar enligt nedan.

Vlj Next och fyll i kontonamn och lsenord enligt nedan, vlj Next och Finish.

Klicka p "Tools" i menyn och vlj "Accounts".

Vlj kontot du vill gra instllningen fr och klicka p "Properties"

Klicka p fliken "Servers" och se till att "My server requires authentication" r frbockad.

Klicka p "Apply", "Close". Ditt konto r nu klart att anvnda.

I vissa fall uppstr ett felmeddelande i samband med att du frsker skicka e-post.
Det beror antingen p att du angivit felaktiga inloggningsuppgifter eller att din Internetleverantr har blockerat port 25. I det senare fallet rekommenderar vi dig att lsa mer p sidan "Jag kan ta emot e-post, men inte skicka ut (port 25)!"

Genvgar:
  [phpMyAdmin] Vanliga frgor och svar
Webmail:

Vlkommen till Netland webbhotell
© 2006 Netland.se
Vi anvnder Windows 2003 Server Std fr .NET 2.0 Information