Bestll hr!

Instruktioner fr Dreamweaver 8

Klicka p Site > Manage site i verktygsraden.

Klicka p knappen New och vlj FTP & RDS Server

Fyll i alla flt med dina inloggningsuppgifter och klicka p OK-knappen.
Du kommer nu tillbaka till en tidigare meny dr dina anslutningar listas. Klicka p knappen Done.

Klicka p File > Save to Remote Server i verktygsraden.

Du fr nu fram tv kataloger, html och private. Klicka p html, dp din fil till det du vill att den ska heta och tryck p Save. Observera att din startsida mste heta index.html eller index.htm fr att kunna fungera.

De frsta tre stegen behver bara gras frsta gngen. Drefter rcker det att du fljer steg 4 och 5. Vi erbjuder ingen vidare support fr dreamweaver som program. Fr mer information och support kring programmet ber vi er vnda er till tillverkaren av programmet.

Genvgar:
  [phpMyAdmin] Vanliga frgor och svar
Webmail:

Vlkommen till Netland webbhotell
© 2006 Netland.se
Vi anvnder Windows 2003 Server Std fr .NET 2.0 Information